Projecte construim escola

Projecte construim escola
Fotografia del taller de bombers

dilluns, 25 de febrer del 2013

Què és el projecte construim escola?

Aquesta entrada hauria d'haver sigut la primera d'aquest bloc... però com diu la dita: val més tard que mai!

El projecte "Construim escola" es va crear amb l'objectiu de fer més estreta la relació escola-pares-alumnes amb la qual totes tres parts en surten beneficiades.
És una iniciativa conjunta entre l'escola i l'AMPA, en la qual l'AMPA gestiona el contacte i la disponibilitat de les famílies per a participar-hi, i després s'organitza amb l'escola per a què cada proposta sigui una realitat.
Es tracta d'animar als pares, mares, familiars, amics/gues... a compartir alguna activitat, coneixement... amb els/les alumnes de l'escola, en què els propis fills/es, néts/tes, nebots/des...també hi participen, amb l'emoció que aquest fet comporta tant per uns com pels altres.
És un espai per compartir sobre l'ofici propi, explicar un conte, fer una lectura, ensenyar una manualitat, mostrar alguna destresa... que es tingui i es vulgui transmetre als/les alumnes.
Un cop més, us animem i us agraïm l'esforç per compartir una estona de la vostra vida en implicar-vos en aquesta iniciativa que ens apropa a la comunitat escolar una mica més!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada